VITEX 60kpsl


  • 21,99€

  • Cena vključuje DDV
  • Razpoložljivost: dobava 5-7 dni
  • Blagovna znamka: Holistik
  • Šifra: 701385709860

Oznake: prehransko dopolnilo, zelišča, hormoni
 

KAKO IZDELEK DELUJE?

Tega žal ne smemo zapisati natančneje (inšpekcija, EU uredbe ipd) 
Vitex Agnus Castus ali navadna konopljika je prehransko dopolnilo, ki je namenjeno predvsem za žensko ravnotežje in je primerno predvsem za uporabo vsem ženskam, ki imajo morebitne težave z menstruacijo ter se pogosto soočajo s številnimi neprijetnimi simptomi v času menopavze in tudi menstruacije.
 
Trditve za Vitex odobrene s strani EFSE: Pomaga ohranjati dobro počutje pred in med menstrualnim ciklom. Pripomore k regeneraciji fizičnega in mentalnega dobrega počutja.Pripomore pri hormonskem ravnovesju med menopavzo.  Pripomore k lajšanju simptomov med menopavzo.  Pomaga ohranjati gibljivost in fleksibilnost sklepov“Vitex Agnus Castus” izhaja iz grščine in grške besede čistost. To rastlino so namreč uporabljale predvsem ženske, ki so želele ohraniti svojo čistost, zato je bila rastlina prisotna na postelji.

Prednosti prehranskega dopolnila

– Ureja težave z nerednim mesečnim perilom ali menstruacijo – Pomaga v menopavzi – Pomaga pri PMS-u – Pomaga izboljšati miselne funkcije – Izboljšuje splošno počutje Trditve so odobrene s strani EFSA

Trenutna uporaba ekstrakta navadne konopljike

Vitex Agnus-Castus se uporablja za lajšanje simptomov različnih ginekoloških težav. Vsi dokazi, so omejeni le na standardizirane nadzorovane izvlečke, kot se uporabljajo v Nemčiji; zeliščne mešanice imajo lahko precej drugačne lastnosti  in delovanje kot samostojen ekstrakt konopljike. PMS Ciklična mastalgije Blaga hiperprolaktinemija Napaka lutealne faze Sindrom policističnih jajčnikov Endometrioza, nadzor nad morebitnimi krvavitvami Nastajajočih uporab (z zelo zgodnji dokaz): in drugi vplivi Vitex ekstrakt ne vsebuje hormonov, deluje pa kot fitohormon (molekula, ki je na videz podobna hormonu v človeškem organizmu) in na naraven način uravnava delovanje žlez in izločanje hormonov. Zelo pogosto so ga uporabljali že starodavni zeliščarji.
Opozorilo: pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana in zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja in se ne uporablja kot zdravilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.