TUŠ GEL SKINFAIRYTALE


  • 21,50€

  • Cena vključuje DDV
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Blagovna znamka: Skinfairytale
  • Šifra: 736542992656Shower Gel vsebuje blage čistilce, ki kože ne dražijo, ampak jo vlažijo in negujejo. Izdelek je še posebej primeren za občutljivo kožo telesa, kožo nagnjeno k srbečici in kožnim težavam. Lahko  se ga uporabi tudi kot milo za roke.

Nežen gel za tuširanje za kožo nagnjeno h srbečici, atopijskem dermatitisu in občutljivi koži otrok in odraslih.

Nežen čistilni gel, namenjen umivanju suhe in občutljive kože, ter koži nagnjeni h srbenju in atopiji. Brez dodanih dišav in eteričnih olj. Ohranja naravne obrambne mehanizme kože. Čisti, pomirja in vlaži kožo ter zmanjšuje suhost kože. Primeren za nego dojenčkov, otrok in odraslih. Primeren tudi za temence pri dojenčku.

Vzdrževanje in izboljšanje funkcije barierne funkcije igra glavno vlogo pri zdravljenju atopijskega dermatitisa (AD). Uporaba vlažilnih sredstev (krem, losjonov) je učinkovit način, saj prepreči transepidermalno izgubo vodo (TEWL) ter prepreči nove izbruhe.

Tuširanje je lahko za bolnike z atopijskim dermatitisom dvorezni meč, saj lahko sredstva za čiščenje kože vsebujejo dražilna sredstva, alergene. Čistilna sredstva lahko odstranijo lipide s povrhnjice in tako povečajo transepidermalno izgubo vode ter ogrozijo barierno funkcijo kože. Razvoj vlažilnih in nežnih čistilnih sredstev za tuširanje je zelo pomemben korak za paciente z atopijskim dermatitisom. Namen razvoja teh izdelkov je predvsem, da omogočajo učinkovito čiščenje, vendar pri tem ne poškodujejo ali razdražijo kože.

Formulacija vsebuje niacinamid, ki učinkovito zmanjšuje posledice vnetij, pomiri razdraženo kožo, uspešno neguje občutljivo kožo, zmanjšuje prekomerno tvorbo loja in s tem splošno mastnost kože, ob tem pa kože ne izsušuje. Bisabolol v gelu za tuširanje opravlja protivnetno in negovalno funkcijo. Rastlinski glicerin, pantenol in alantoin pa skrbijo za vlaženje kože.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.