↵
Bio Eko
Bio Mung fižol 500 g e
Sestavine: mung fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.
Priprava: Mung fižol namakamo 1 - 2 uri, namočeni fižol speremo in fižol kuhamo v sveži vodi 45-60 minut. ( 1del fižola : 3 deli vode) Fižol solimo tik pred koncem kuhanja. Kuhanja ne prekinimo.
Uporabno najmanj do: datuma na hrbtni etiketi.
Pogoji shranjevanja: hraniti na suhem in hladnem.
Alergeni: lahko vsebuje sledi soje.
Proizvajalec: Rapunzel Naturkost, D-87764 Legau
Kontrolira: DE-ÖKO-006, kmetijstvo izven EU – Kitajska
Povprečna hranilna vrednost za 100g:
Energijska vrednost |
1281 kJ / 304 kcal |
Maščobe od tega nasičene maščobe |
1,2 g 0,3 g |
Ogljikovi hidrati od tega sladkorji |
41,5 g 3,1 g |
Prehranske vlaknine |
17,3 g |
Beljakovine |
23,1 g |
Sol |
<0,023 g |