ZINOBIOTIC +


  • 39,95€

  • Cena vključuje DDV
  • Razpoložljivost: dobava 5-7 dni
  • Šifra: 301390

Oznake: prehransko dopolnilo
Zinobiotic+ 180 g

prehransko dopolnilo vlaknin brez glutena in vegansko

ZinoBiotic+ je prilagojena mešanica 8 naravnih prehranskih vlaknin, ki se presnavljajo v debelem črevesu, podpira rast zdravih bakterij, spodbuja zdravo delovanje črevesa, zmanjšuje občutke napihnjenosti, prispeva k zmanjšanju dviga sladkorja v krvi po obroku in ohranja dobre ravni holesterola. Vlaknine spodbujajo številne zdrave črevesne funkcije.

Sestavine: Rezistentni škrob iz koruze*, brezglutenski beta glukani iz ovsa*, inulin, frukto oligo saharidi (FOS), rezistentni škrob iz krompirja, lupina psiliuma, delno hidroliziran guar gumi iz guar fižola, rezistentni škrob iz zelenih banan. * Poreklo iz EU. ZinoBiotic+ je izdelan samo iz naravnih sestavin in ne vsebuje pomožnih snovi.

Uporabno do: datuma na robu zavitka.

Pogoji shranjevanja: shranjujte v suhem prostoru pri sobni temperaturi.

Priporočena uporaba: 12 g praška (2 žlički) zmešajte z 200 ml vode v steklenici za stresanje ali zmešajte z izbranim napitkom. Pri uživanju prehranskih vlaknin je zelo priporočljivo piti dodatno tekočino. Voda preprečuje prebavne težave, kot je zaprtje.

Pomembno opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja in se ne uporablja kot zdravilo. Poskrbite, da je izdelek otrokom nedosegljiv!

Proizvajalec: Zinzino Nordic AB, SE-42132 Västra Frölunda

Povprečna hranilna vrednost za 12 g:

odporna škrobna mešanica 4,9 g, beta glukani iz ovsa 1,0 g, inulin 1,8 g, fruktooligosaharidi (FOS) 0,2 g, lupina psiliuma 0,5 g, guar gumi 0,24 g.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.