Bio delikatesna zelena Leča e 500 g
Sestavine: zelena leča sorte du Puy iz kontrolirane ekološke pridelave.
Alergeni: lahko vsebuje sledi oreščkov in sezama kot tudi delce žit, ki vsebujejo gluten.
Priprava: zeleno lečo namakamo 1 -2 uri v sveži hladni vodi. Skodelico leče kuhamo v dveh skodelicah vode 30 minut. Solimo pred koncem kuhanja.
Pogoji shranjevanja: hraniti na suhem in hladnem.
Uporabno najmanj do: datuma na natisku zavitka.
Proizvajalec: Davert GmbH, D – 59387 Ascheberg
Kontrola: DE - ÖKO - 001 , kmetijstvo Francije
Povprečna hranilna vrednost za 100g:
Energijska vrednost |
1150kJ / 275 kcal |
Maščobe od tega nasičene maščobe |
1,6 g 0,2 g |
Ogljikovi hidrati od tega sladkorji |
40,6 g 1,1 g |
Prehranske vlaknine |
17,0 g |
Beljakovine |
23,4 g |
Sol |
0,02 g |