VULKANSKI MINERALI SCHINDELE


  • 33,88€

  • Brez DDV: 30,94€
  • Blagovna znamka: Schindele`s
  • Šifra: OP-ET-36-1 

Vulkanski minerali Schindele 400 g

Sestavine: 100% fino mleti minerali.

Povprečna hranlina vrednost za dnevni vnos (6g): silicij (v obliki silicijeve kisline) 4020mg, železo 29,98mg (214% PDV).

Uporaba: 1 merilno žličko (6g) dnevno raztopite v vodi ali čaju in popijte. Odmerek lahko razdelite tudi na več delov, npr. polovico zjutraj in polovico zvečer. Za bogatejše pekovske izdelke na 1kg moke dodajte 1 žličko mineralov. Dodate jih lahko tudi v kozmetične preparate (npr. kreme in obrazne maske) ter kopeli za dodatno razvajanje kože. Za podporo živalim se v njihovo hrano dodaja 10g mineralov na 70kg telesne teže, za boljšo rast rastlin pa dvakrat dnevno zvrhano čajno žličko mineralov, pri čemer jih zalijte z obilo vode.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno prehrano. Ljudem, ki imajo hemokromatozo oziroma presežek železa v krvi se odsvetuje uživanje vulkanskih mineralov. V kolikor jemljete zdravila ali homeopatska sredstva, naj bo časovni razmak med uživanjem vsaj tri do štiri ure. Črni, zeleni čaj, kava ali mleko lahko zavirajo vsrkavanje železa, zato priporočamo razmak med uživanjem vsaj eno uro. Skupaj z minerali ne jemljite pripravkov iz vitamina E ali olj, ki vsebujejo veliko vitamina E - med uživanjem naj mine vsaj ena do dve uri. Pijte veliko vode. Stolica se lahko obarva črno, saj se lahko izločijo presnovni produkti in neizkoriščeni minerali, kot je železo. Shranjevati nedosegljivo otrokom

Proizvajalec: Robert Schindele GESMBH, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Kamnina znamke „Schindele’s Mineralien“ je vulkanski stožec iz metamorfne kamnine paragnajs amfibolitnega faciesa, ki je nastal zaradi lomljenja zemeljske skorje. Sestava v tej obliki je edinstvena na svetu. Za učinek kamninske moke je poleg vsebnosti mineralov pomemben predvsem postopek ločevanja mineralov oziroma pretvorba v druge minerale tako, da se sprostijo posebni atomi in molekule. Izdelek vsebuje minerale, kot so silicij, kalij, železo, magnezij, kalcij, natrij, fosfor in aluminij, pa tudi kovinske elemente v sledeh, kot so mangan, cink, bor, vanadij, baker, krom, kobalt, nikelj, titan, niobij, molibden, srebro, selen idr.

Vulkanski minerali – pridobivanje: Surovino kopljejo in meljejo popolnoma mehansko (brez razstreliv) z bagerjem in v skladu z luninim koledarjem. Drobno mleti minerali (95 % manjših od 90 μ) se neposredno iz silosa brez dodajanja kakršnih koli tujih snovi napolni v pločevinke oziroma vegetarijanske kapsule. „Schindele’s Mineralien“ so popolnoma naraven izdelek, zato pri količinah lahko pride do zanemarljivih naravnih odstopanj vsebovanih snovi.

Vulkanski minerali – sestava:Zajeta slika * Priporočen dnevni vnos v skladu s pravilnikom o označevanju hranilne vrednosti živil.

Minerali in elementi v sledeh: Kalcij Železo Kalij Silicijeva kislina Magnezij Cink Ovojnice kapsul so narejene iz hipromeloze = HPMC (hidroksi-propil-metil-celuloza) velikost 0. Ne vsebujejo glutena in so brez laktoze.

Schindele’s Mineralien – kako se je začelo… Spomladi leta 1981 se je material uporabljal za učvrstitev gozdne ceste, ki je imela posebne lastnosti – kar se je izkazalo kasneje. Prah, ki je nastajal pri nasutju cest, se je usedel na tla in drevesa v okolici. Močna deževja so omogočila, da je prah skupaj z deževnico pronical v zemljo. Nekatere bolne jelke, ki so bile že označene za posek, so popolnoma ozelenele. Gospod Robert Schindele starejši se je na začetku čudil temu pojavu in začel iskati razlago v znanstvenih krogih, ki so mu po analizi kamnine razložili naslednje: da so jelke ponovno ozelenele, so bili zaslužni minerali iz te mineralne kamnine. Eden od znanstvenikov je opravil preskus tudi na sebi in spoznal učinek teh mineralov tudi na človeško telo.

Vulkanski minerali so uporabni kot:

Prehransko dopolnilo: 1 čajno žličko vulkanskih mineralov razstopite v vodi, čaju in spijte. To lahko naredite tudi 2x na dan, recimo pol čajne žličke zjutraj in drugo polovico zvečer.

Krema za kožo: Za učinkovito kremo proti obraznim gubicam zmešajte vulkanske minerale s svojo kupljeno kremo v razmerju 1:1. Koža vam bo hvaležna.

Obrazna maska: Eno čajno žličko vulkanskih mineralov zmešajte z malo vode, gline in medu, avokadom, banano ali jagodami. Mešajte toliko časa, da dobite mazljivo zmes. Pred nanosom zmesi mora biti koža čista in suha. Pustite, da deluje 10-20 min in nato sperite z veliko hladne vode. Masko lahko naredite 1-2 krat tedensko. Pomaga pri zelo zgubani koži.

Za kopel: Za sproščujočo kopel raztopite 500 g vulkanskih mineralov v približno 5 litrov vode, segrejete do max 70°C. Med kopanjem, ki naj traja 30 min, večkrat premešajte vodo. Kopel učinkovito deluje proti revmatičnim bolečinam in izčrpanosti, regenerira telo in izboljša počutje. Na kožo deluje kot 'lifting'.

Pri peki: Vulkanske minerale lahko dodajamo pri pečenju tort, peciva, kruha. Na 1 kg testa dodamo 1 čajno žličko vulkanskih mineralov, ki izboljšajo sam okus in telo oskrbijo z dodatnimi minerali.

Za živali: Priporočena vrednost na dan je 10g vulkanskih mineralov na 70 kg teže. Minerale zmešamo v hrano, saj spodbujajo telesno kondicijo živali (npr. konjev).

Za rastline: Za boljšo rast in regeneracijo rastlin 2 krat na dan potresite eno zvrhano čajno žličko vulkanskih mineralov po zemlji in zalijte z veliko vode.

Navodila za uživanje: Priporočljivo je, da ne presežete dnevnega odmerka za odraslo osebo, ki znaša 1 merilno žličko (priložena) oziroma 8–9 kapsul. V kolikor jemljete zdravila ali homeopatska sredstva, naj bo časovni razmak vsaj tri do štiri ure. Črni, zeleni čaj, kava ali mleko lahko zavirajo vsrkavanje železa, zato priporočamo razmak med uživanjem vsaj eno uro. Skupaj z minerali ne jemljite pripravkov vitamina E ali olj, ki vsebujejo veliko vitamina E. Razmak med uživanjem vsaj eno do dve uri. Veliko pijte – stolica se lahko obarva črno, saj se lahko izločijo presnovni produkti in neizkoriščeni minerali, kot je železo.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.