ROCHESTER GINGER ORIGINAL


  • 9,49€

  • Cena vključuje DDV
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Šifra: 50499557

Oznake: rastlinski napitek
Rochester ginger, 725ml

rastlinski napitek

Tradicionalna pijača, narejena po Dickensovem receptu, brez potrebe po alkoholu.
Mehek, svež in oster okus, ki gane in traja.

Sestavine: vodna infuzija ingverja (14 %), rozine, pomladanski jeglič in bezeg v različnih razmerjih, surovi trsni sladkor, citronska kislina, karamela, konzervans: kalijev sorbat

Vsebina: 725ml

Uporaba: Postrezite pri sobni temperaturi s poljubnimi vrstami pijač.Tudi po odprtju ni potrebe po skladiščenju v hladilniku. Porabite pred iztekom roka, ki je označen na steklenici.

Hranilna vrednost: (tipične vrednosti na 100 ml) kalorična vrednost (kcal) 76, energija (KJ) 323, beljakovine (g) 1, ogljikovi hidrati (g) 18,9, od tega sladkorji 18,1 (g), maščobe (g) 0,2, Saturated fat (g) 0.1, sol (mg) 0,009

Proizvajalec: The original drinks&food Co LTD, Barnfield farm, Gravesend road, Sevenoaks, Kent TN15 7JR, UK

Poreklo: Velika Britanija

Podjetje in znamka Rochester Ginger sta znana po izjemno močni brezalkoholni naravni ingverjevi pijači - Rochester Ginger. To pripravljajo na tradicionalen način, po angleškem receptu iz leta 1870, ki ga je prva razvila prababica danes njihovega glavnega mojstra za mešanje pijač. Receptura sega v čas Charlesa Dickensa in ostaja neprecenljiva skrivnost družine Edwards, ki že več kot 30 let na podlagi vrednot blagovne znamke, ohranjanja tradicije in nenehnega razvoja, stremi svojemu cilju – ponuditi najboljše brezalkoholne pijače z ingverjem.

Rochester Ginger vsebuje kar 14 % stisnjenega ingverja in se lahko pije hladen ali vroč, samostojno ali mešan. V Veliki Britaniji je postal ena najbolj priljubljenih brezalkoholnih pijač.

Rochester Ginger je odličen za srkanje, mešanje z gazirano mineralno vodo. Perfekten dodatek k sadnim sokovom ali smutijem, žganim pijačam in odlična sestavina za mocktaile in koktajle. Uporablja pa se tudi v kuhinji. Ogromno načinov uporabe na osnovi izjemnega okusa, ki navduši vsakogar in neprecenljivi učinki ingverja v enem!

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.