RAZKUŽILO ZA POVRŠINE


  • 10,99€

  • Brez DDV: 9,01€
  • Blagovna znamka: Trgovina
  • Šifra: 831418Bio razkužilo 1l e

Za dezinfekcijo delovnih površin in naprav v kuhinji, živilskih obratih, sanitarnih prostorih, laboratorijih… Preizkušena učinkovitost proti vsem virusom, virusom gripe, H1N1, H5N1, herpes, HIV, norovirusom, bakterijam MRSA in ESBL, pa tudi proti glivam, kvasovkam in bakterijam, kot so salmonela, bakterije coli… 

Sestavine: 70% (623,7g/l) rastlinski alkohol* (etanol*), <1% eterično olje žajblja* in sivke* ( vsebuje linalool), voda *= iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: raztopina pripravljena za uporabo, primerna za vse alkoholno odporne površine do velikosti 2 m2 (50 ml / m2). Lahko se uporablja z brizganjem ali brisanjem. Izdelek se posuši brez ostankov. Čiste predmete in površine popolnoma navlažite z brizganjem / brisanjem. Pozor pri električnih napravah: te je treba izklopiti.

Opozorilo: zelo lahko vnetljivo. Ne uporabljajte na vročini in pri odprtem plamenu in pri uporabi ne kadite.  Hranite izven dosega otrok.

pri stiku z očmi: Za nekaj minut, previdno speremo z vodo. Odstranite kontaktne leče, če je to mogoče. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč.  

Ta izdelek in prazno embalažo dajte med posebne odpadke za reciklažo.

Proizvajalec: Sonett GmbH, D-88693 Deggenhausen

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.