MOXA


  • 8,99€

  • Cena vključuje DDV
  • Razpoložljivost: 5
  • Blagovna znamka: Huasun
  • Šifra: 30015 

Brezdimne moxa paličice, 5 palčk

Sestavine: Korenina Notopterygii, zdravilni gozdni koren (Angelica dahurica), korenina Nardostachyos, zogleneli listi pelina (Artemisia Argyi)

Moxa terapija predstavlja pomemben del tradicionalne kitajske medicine , ki s pomočjo sežiganja zelišč olajša in pospeši zdravljenje. Osnovni namen moxa terapije je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu.

Energija yang vpliva na gibanje in toploto telesa. Njeno pomanjkanje se kaže kot občutek mraza v rokah in nogah. V starih kitajskih spisih piše: “Rastlino ai ye (moxa) uporabljamo v majhnih količinah, te majhne količine pa ustvarijo velike količine intenzivne toplote.” Pravijo ji tudi zelišče, ki odpravlja 100 bolezni, saj ob vstopu v telo odpre meridiane in tako zdravi. Tako se 12 poglavitnih meridianov odpre, energija se uravnoteži, hlad, vlaga in toksini zapustijo telo. Pri moxa terapiji se uporabljajo zdravilne zeliščne paličice, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem ali na poškodovanem delu telesa. Na ta način se greje meridiane, kar vpliva na boljši pretok krvi in energije Qi, s čimer se izboljša splošno zdravje. Z moxa terapijo se podaljšuje učinek tui-na masaže ali mikromasaže in pretoka energije po meridianih, ki jih je terapevt z masažo odprl s čimer se povečajo učinki zdravljena.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Preprečiti stik s kožo. Shranjevati v suhih prostorih, ne izpostavljati tresljajem. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

 

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.