NEGA OBRAZA S KOZMETIKO DR. HAUSCHKA

Spoznajte umetnost dotika z naravno kozmetiko Dr. Hauschka. Brezplačne nege obraza s kozmetiko Dr. Hauschka v Kašči.

TRETMAJI ZA OBRAZ  DR.HAUSCHKA


Praznovanje kozmetične kulture in umetnost dotika s kozmetiko dr. Hauschka v Kašči 25.04.2019.


Ta spokojnost. Brez tekanja sem ter tja, brez glasbe. Le popolna pozornost. Samo za vas. In ob tem roke, ki človeka ščitijo in se ga vseeno globoko dotaknejo. Je to le velika želja? Ne. To je kozmetični tretma pri naravni kozmetičarki Dr. Hauschka, ki bo v Kašči 25.04.2019 ob izbrani uri v za vas rezerviranem terminu.


Dialog med kozmetičarko in stranko se  začne malo s pogovorom in malo z rokami. Prepustili se boste strokovno usposobljenim rokam, ki vam bodo obraz skrbno očistile, zatem vam bo strokovna sodelavka kozmetike Dr. Hauschka pregledala kožo obraza in na podlagi posveta z vami, vašimi potrebami, pričakovanji ter željami opravila nego za vaš vsakdan. Spoznali boste svojo kožo in izdelke ter pristope, ki jih vaša koža potrebuje.


Preparati za nego kože iz ponudbe kozmetike Dr. Hauschka so prilagojeni potrebam vsakega posameznega stanja kože. Uporabljajte jih posamezno ali v kombinaciji. Pri tem morate upoštevati, da je koža vitalen organ, ki se nenehno spreminja, zato je treba nego prilagoditi tem spremembam.


Spoznajte svojo kožo in njene potrebe s pomočjo naravne kozmetike Dr. Hauschka.


Pregled je brezplačen. Potrebna je le predhodna rezervacija termina preko e-naslova info@kasca.si, fb strani, tel.: 041 811 607 ali osebno v trgovini Kašča Glavni trg 4, Slovenj Gradec . Posamezen pregled z nego traja 20 minut.


Število mest je omejeno in ker želimo, da razvajanja ne zamudite predlagamo, da se nam čimprej oglasite.


Veselimo se srečanja z vami.

Vaša Kašča


Komentiraj