BACHOVE REŠILNE KAPLJICE N.39


  • 16,69€

  • Brez DDV: 15,24€
  • Blagovna znamka: Solime
  • Šifra: 931039Oznake: kapljice

​​​​​ 

Bachovi cvetovi 39 Rešilne kapljice Solime, 50 ml

Dr. Bach, zdravnik in človek z izrednim občutkom za naravno in fitoterapijo, je zaslutil, da se v nekaterih cvetovih skriva pozitivna in harmonična energija, ki pomaga preobraziti čustveno neravnovesje duha. Njegova slutnja se je nato razvila v pravo pravcato filozofijo: dobro počutje in psihofizično ravnovesje lahko ponovno pridobimo, če z mogočne in neokrnjene narave črpamo življenjsko moč rastlin. 

Na podlagi izvirne Bachove filozofije in s pomočjo modernih tehnologij, so v laboratorijih Solime iz izbranih cvetov svežih rastlin, ki uspevajo na neokrnjenih območjih narave, pridobili brezalkoholne Bachove cvetove. 

Bachove rešilne kapljice uporabljamo kot prvo pomoč ob hudem stresu, vznemirjenju, žalosti, obupu, jezi, tremi, strahu, nespečnosti, telesni bolečini ali nezgodi. Delujejo hitro, učinkovito in brez stranskih učinkov. 

Kapljice delujejo kot stabilizator emocionalnega ravnovesja. Olajšajo hudo čustveno stisko in ne nadomeščajo zdravniške pomoči, kadar je ta potrebna. 

Priporočen dnevni odmerek: 4 kapljice esence pomešajte v kozarec vode in popijte po požirkih.

Izvlečki ne povzročajo stranskih učinkov, zato so primerni tudi za otroke. 

Sestavine: Glicerin, vodni ekstrakt cvetov češnjelike slive, navadnega srobota, žlezave nedotike, popona in betlehemske zvezde.

Konzervans: sorbinska kislina.

Antioksidant: citronska kislina.

Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

BREZPLAČNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 48 €.

JAMSTVO NA ZADOVOLJSTVO

100% vračilo kupnine.

DOSTAVA v 48 urah

Naročene izdelke prejmete v dveh delovnih dneh.