Rumenjake in sladkor penasto umešamo, dodamo riževo mleko,
kokosovo maščobo in spet premešamo. Nato dodamo še suhe sestavine in na koncu
naribana jabolka in namočene rozine.
Vse dobro premešamo in na rahlo umešamo sneg iz beljakov.
Pečemo cca 30 minut pri 170-180C.
Še toplo prelijemo s čokolado.
(brez mleka, brez glutena)
100 g rožičeve moke
3-4 jabolka
4 jajca
3 velike zravnane žlice brezovega sladkorja
200 ml riževega mleka
100 ml stopljene kokosove maščobe
pest rozin
150 g riževe moke
pecilni prašek
Preliv:
50g margarine ali kokosove maščobe
100 g temne čokolade
Rumenjake in sladkor penasto umešamo, dodamo riževo mleko,
kokosovo maščobo in spet premešamo. Nato dodamo še suhe sestavine in na koncu
naribana jabolka in namočene rozine.
Vse dobro premešamo in na rahlo umešamo sneg iz beljakov.
Pečemo cca 30 minut pri 170-180C.
Še toplo prelijemo s čokolado.
Komentiraj