Vse suhe sestavine s sladkorjem zmešamo. V mešalniku
naredimo pasto iz banane, vode in mandljeve kreme.Vse skupaj zgnetemo v testo,
z vlažnimi rokami oblikujemo v piškote, pečemo 20 min pri 180 C.
Pred peko lahko na sredini piškota naredimo malo jamico in
damo vanjo marmelado.
Sestavine:
130 g ovsene moke brez glutena
100 g kokosovih kosmičev
3 velike zvrhane žlice mandljeve ali arašidove kreme
ščep soli
1 zrela banana
1 dcl vode
po želji
3 žlice kokosovega/ brezovega sladkorja
marmelada brez sladkorja
Vse suhe sestavine s sladkorjem zmešamo. V mešalniku
naredimo pasto iz banane, vode in mandljeve kreme.Vse skupaj zgnetemo v testo,
z vlažnimi rokami oblikujemo v piškote, pečemo 20 min pri 180 C.
Pred peko lahko na sredini piškota naredimo malo jamico in
damo vanjo marmelado.
Komentiraj